Thursday, June 12, 2014

Η Samsung θα κυκλοφορήσει το 2015 κινητό με οθόνη 9 ιντσών αναδιπλούμενο στις 5 ίντσες! Video

Μετά τη Nokia που προχώρησε στην επίδειξη εύκαμπτων οθονών 5,9 ιντσών και την πρόθεση της Samsung από το περασμένο Νοέμβρη να κυκλοφορήσει τέτοιες οθόνες, σήμερα μαθαίνουμε πως....
η Κορεάτικη εταιρεία έχει στα σχέδια να ενσωματώσει μια τέτοια οθόνη, τεχνολογίας Super AMOLED σε ταμπλέτα 8 ή 9 ιντσών με Full HD ανάλυση. 

Η πηγή αναφέρει πως η οθόνη της ταμπλέτας θα στηθεί σε πλαστικό υπόστρωμα αντί για γυάλινο και θα αποτελείται από ένα στρώμα. 

Οι ερευνητές της Samsung έχουν ήδη εξοικειωθεί με τις κυρτές οθόνες, έχοντας ερευνήσει πρότυπα σχετικά με τη ποιότητα της οθόνης και την αντοχή της προκειμένου να μη σπάσει, και έχουν κάνει άπειρες προσπάθειες αναδίπλωσης της οθόνης. Η δημοσίευση αναφέρει πως η ταμπλέτα μπορεί να διπλωθεί 2 φορές μέχρι το ορατό σημείο της οθόνης να είναι από 4 ως 5 ίντσες. 

Παλαιότερα είχαμε ακούσει πως η συσκευή όταν διπλωθεί θα φτάσει τις 5,68" διαγωνίως. Αυτή η μετατροπή από τηλέφωνο σε ταμπλέτα είναι παρόμοια με τη παλαιότερη πατέντα της Samsung που αφορούσε τριπλό δίπλωμα της οθόνης, με τις δυο πλευρές διπλωμένες κάθετα στις 180 μοίρες φτιάχνοντας έτσι μια μικρότερη συσκευή. 

Φαίνεται πως η Samsung έχει υπερβεί τον εαυτό της και παρά τα προβλήματα με τα εύκαμπτα πάνελ ταμπλετών σκοπεύει να ανακοινώσει τη συσκευή τον επόμενο χρόνο. 

Οι γνώστες του θέματος αναφέρουν πως η εταιρεία έχει αρχίσει να αναρωτιέται τη χρηστικότητα ενός τέτοιου προϊόντος με τη πιο πιθανή εφαρμογή να είναι η τσάντα μιας γυναίκας, που ουσιαστικά θα είναι η ίδια η συσκευή, και θα τη ξεδιπλώνει μόνο όταν χρειαστεί μεγαλύτερη οθόνη, όπως φαίνεται στο 2:15 του παρακάτω βίντεο. Share to View
Close

0 comments:

Post a Comment

loading...
loading...

 
close(x)

Lagrend creme